FAQ

Onko BubbleCap turvallinen?

Laite on yksi turvallisimmista hiilihapotuslaitteista markkinoilla. Laitteessa ei ole lainkaan liikkuvia osia, eikä sitä ole kiinnitetty kiinteästi kaasupulloon, jolloin käyttövirheet ja toimintahäiriöiden riskit on minimoitu. Laitteessa on ylipaineventtiili, joka rajaa paineen vesipulloon samalle tasolle, joka on virvoitusjuomapullossa kun juoma on lämmin, esim. kesällä autossa.

Minkä valmistajan kaasupulloon laitteen mukana tuleva adapteri sopii?

Adapteri sopii kaikkiin kotitalouskäytössä oleviin, elintarvikelaatuista hiilidioksidia sisältäviin, 425g uudelleentäytettäviin patruunoihin, joita on saatavilla useiden tuotemerkkien mukaan. Adapteri ei sovi muihin kaasupulloihin, kuten teollisen laadun hiilidioksidia sisältäviin paint-ball aseiden hiilidioksidikaasupulloihin.

Mistä hiilidioksidipatruunan voi ostaa?

Hiilidioksidipatruunoita kannattaa kysyä lähimmästä ruokakaupasta tai tavaratalosta tiskiltä.

Kuinka paljon yhdellä kaasupullolla hapottaa?

BubbleCapin taloudellinen käyttö paranee käyttökokemuksen kautta, mutta yhdellä kaasupullolla hapottaa vähintään 45 isoa (1,5L) tai 120pientä pullollista vettä. Taloudellisen käytön vinkit (linkki taloudellinen_kaytto.pdf).

Onko tuote suomalainen?

Keksintö on 100% suomalainen, kaikki osat, mukaanlukien pakkaus, tehdään Suomessa kolmea pientä ruuvia lukuunottamatta. Laitteet kokoonpannaan Porissa.

Kuinka kauan laite kestää?

Laite valmistetaan äärimmäisen laadukkaista, elintarvikekelpoisista raaka-aineista (ABS, ruostumaton teräs, jne..). Laite on uusi, joten pitkäaikaistietoa ei tässä vaiheessa ole vielä, mutta tuotekehitys on aloitettu vuonna 2011. Nykyistä versiota (BubbleCap – Hiilihapotuskorkki) on testattu kesästä 2014 asti, ja edelleen toimii hyvin.

Onko laitteessa vika vai enkö osaa käyttää sitä oikein?

BubbleCap on maailman yksinkertaisin hiilihapotuslaite, se on suunniteltu siirtämään kaasupullosta hiilidioksidia turvallisesti virvoitusjuomapulloon. Yeisesti: mitä yksinkertaisempi laite, sitä enemmän käyttäjän rooli korostuu. BubbleCapin käyttö vaatii harjoittelua, mutta ei lopulta ole vaikeaa. Hyviä käyttövinkkejä löytyy esim. taloudellisen käytön ohjeesta.

 

Teemme parhaamme toimittaaksemme asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaan laitteen. Laitteet kokoonpannaan ja pakataan kolmessa vaiheessa käsin, joten useampi kokoonpanija voi havaita mahdollisen valmistusvirheen. Lisäksi teemme säännöllistä laadunvalvontaa. Jotkin tiivisteosat saattavat kokoonpanon jälkeen vielä muutamilla ensimmäisillä hapotuskerroilla hakea luonnollista asentoaan. Mikäli Teistä tuntuu että laite ei toimi kuten pitäisi, tarkista vianetsinnästä. Mikäli laitteessa on vika, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.