Bubblecap / Kauppa

Bubblecap

(1 tuotearvio)

19.90 

BubbleCap – Hiilihapotuskorkki hapottaa juomat kätevällä vipu-liikkeellä. Tämä kotimainen keksintö sopii tavallisiin muovisiin virvoitusjuomapulloihin, ja laitteen mukana tuleva adapteri sopii yleisimpiin kotitalouskäytössä oleviin hiilidioksidikaasupulloihin. Ei sisällä hiilidioksidipulloa.

 

 

Clear
SKU: BUBBLECAP Category:

BubbleCap on hiilihapotuskorkki, maailman kätevin ja pienin hiilihapotuslaite.

 

BubbleCap – Hiilihapotuskorkki hapottaa juomat kätevällä vipu-liikkeellä. Laite on yksinkertainen työkalu, jolla voi turvallisesti siirtää hiilidioksidia kaasupatruunasta virvoitusjuomapulloon, eli hiilihapottaa vettä. Laitteen käyttö vaatii hieman harjoittelua, mutta on lopulta helppoa ja nopeaa.

BubbleCap – Hiilihapotuskorkissa ei ole lainkaan liikkuvia osia, joten laite on erittäin toimintavarma, kestävä ja turvallinen. Laite sopii niin 0,5L kuin 1,5L virvoitusjuomapulloihin.

Hiilidioksidia suhautetaan veteen vipu-liikkeellä, jonka jälkeen hiilidioksidi sekoitetaan veteen nopealla liikkeellä. Hiilidioksidia lisätään maun mukaan, tyypillisesti 4-5 kertaa riittää.

 

Valmistusmaa: Suomi

Materiaali: ABS (elintarvikelaatu)

Yli 2 kpl tilauksille ilmainen toimitus Suomeen!

Käyttöohjeet

Turvallisuusohjeet

Paino 0.1 kg
Mitat 5.7 × 4.7 × 5.4 cm
Väri

Punainen, Sininen, Musta

1 arvio tuotteelle Bubblecap

  1. Dom

    Vähän vaati alkuun opettelua, että sai kunnolla toimimaan, mutta nyt saa kuplavettä helposti! Mukavan pieni laite, ei vie liikaa tilaa keittiöstä! Suosittelen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *